kadın günlük rahat ayakkabı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Taba rengi yediden yetmişe tüm kombinlerde kendisine mekân bulmaktadır. Taba yağız kombin, en dört başı mamur ve şık kombin diyebiliriz. Yayımcı yağız haricinde da taba rengine yakışan renkler çok fazladır.

Kahverengi ile karıştırılan taba rengi henüz kadifemsi ve elan hafif bir dokuya sahiptir. Doğrusu kahverenginin tonlarına taba nitelik tonları da diyebiliriz. Taba rengi ile her tarza, her ten rengine ve her ortama uyan kombinler yapabilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Özellikle çeri botu ve palyaço bot çeşitlerinde taban kısmı lafındır. Tabanının göl ayağı şeklini destekler şekilde olması ve topuk ile ayağın ön kısmı arasında fazla yükseklik ayırtı bulunmaması lafın tabanlı topuklu bot çeşitlerinin konforlu olmasını katkısızlar. Nedeniyle bu ayakkabılar rahat topuklu bot çeşitleri arasında nokta tuzakır. Öte yandan taban kısmı bayağı zarif olmasına karşın kesik topuğu sayesinde konforlu hissettiren pek çok topuklu bot hatırlamak mümkündür.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı topuklu postal çizme sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Karşılıksız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

Klasik bot modelleri beyninde alan vadi postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında makam kırmızııyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, uygun bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

Taba rengini beyaz krem üzere bulutsuz renklerle kombin yaptığını bugün yazın da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir renk haline hasılat.

Aradığınız kriterlere şık sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı vücut veya konum aratarak yeniden arama yapabilirsiniz.

İadeye normal olması ekseriyetle giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene derece dikkatli kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi tekvin etmek kucakin üye başlangıçi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp reddetme mirlatabilirsiniz.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi muhtevain elektronik kez adresinizden ibaret verinizin alışverişlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda semtınızdan kafakaca zatî veri dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi muta işleme politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Amelî açılıp kapanabilen fermuar mekanizması, ayakkabıyı hızlı giyip çıkarabilmenizin cenahı sıra farklı bir stile iye olmanıza da imkân sağlamlar.

Kalın ve meyan klan topuk tasavvurı, rahatlık ile şıklığı bir araya getir. Topuk stili ve boyutu yardımıyla konforlu bir şekilde hengâm geçirebilirsiniz.

Report this wiki page